Necati Şaşmaz - Polat Alemdar





Tuesday, September 12, 2006

Polat Alemdar Yüzüğü Erkeği Bozar

Polat Alemdar yüzüğü takanlara uzmanların bir uyarısı var: Polat Alemdar yüzüğü taktığınızda karizmanız belki tamam olur ama ya onun neden olduğu sonuçlar? İşte uyarılar:

Kurtlar Vadisi'ne özenip Polat Alemdar yüzüğü takanlar dikkat! Kalın ve büyük yüzüklerin erkeği kısır yaptığı açıklandı.

Karizma tamam, ya sonucu?

Kurtlar Vadisi'nin kabadayısı Polat Alemdar'ın karizmasını tamamlayan yüzük, Türk erkekleri arasında moda oldu. Yüzük güzel ama, ucunda tehlike var! Belarus Üniversitesi'nin araştırmasına göre, kalın yüzük; takılan parmaktaki sinirlere baskı yapıyor. Baskı ise beyne giden iletileri bozup, kısırlığa neden oluyor.

Çarpıcı araştırma

Erkeklerin üreme organlarının da çalışmasını sağlayan sinirler, parmaklardan başlayıp cinsel organa ilerliyor. Yüzük, parmağı baskılayıp, elektrik devresinde arıza yapıyor. Arıza, cinsel organın işlevini bozuyor, iktidarsızlık ve kısırlığa yol açıyor.

Fazla takmayın

Gençler arasında çokça rağbet gören Polat Alemdar'ın büyük yüzüğü, erkekleri kısır olma tehlikesiyle karşı karşıya bırakıyor.

Fiyatı 15-70 YTL arası...

Kurtlar Vadisi'nin kabadayısı Polat Alemdar'la özdeşleşen büyük ve taşlı yüzük, ciddi bir tehlikeyi de beraberinde getiriyor. Gençler arasında büyük rağbet gören Polat yüzüğü, işportada 15 ila 70 YTL arasında satılıyor. Anadolu'da filmin oynadığı sinemalarda da satılan yüzük, Türk erkekleri arasında yeni bir moda başlatırken, sinsi bir tehlikenin habercisi. Belarus Üniversitesi'nin yaptığı son araştırmaya göre, günde 4 saatten fazla kalın yüzük takan erkekler, kısır olma riskiyle karşı karşıya bulunuyor.

Sinirlere baskı yapıyor

Erkeklerın üreme organlarının sağlıklı olmasını sağlayan sinirler, yüzük parmağından başlayarak cinsel organa doğru ilerliyor. Bu nedenle de yüzük parmağında meydana gelen baskı, tüm sinirleri etkileyerek cinsel organın işlevini yerine getirememesine yol açıyor. Özellikle kalın yüzükler daha fazla baskı yaptığı için, riskli olduğuna dikkat çeken araştırmacılar, "Kısırlık riski, kalın yüzük veya alyansları günde 4 saatten fazla takan erkeklerde yüzük takmayanlara göre daha fazla" uyarısında bulundu.

Polat Alemdar
Takvim

8 Comments:

  • 1. POLAT ALEMDAR-NECATİ ŞAŞMAZ yüzüğü takanlara hiç bir şey olmaz
    2. Kimse NECATİ ŞAŞMAZ a laf söyleyemez
    3. Laf söylüyek olan varsa bana gelsin
    4. POLAT ALEMDAR NECATİ ŞAŞMAZ LAF SÖYLETMEM
    5. SÖYLEYEN VARSA E MAİL ADRESİM
    baba__polat@hotmail.com

    By Anonymous Anonymous, at 1:07 PM  

  • ewet bence de polat alemdar - necati şaşmaz yüzüğü erkeği bozma bozuyor olsa idi polat alemdar takmazdı

    By Anonymous Anonymous, at 11:15 AM  

  • bencede bozsa idi polat alemdar takmazdı o zaman necati şaşmaz ınki bozuldu bu durumda bence cok sacma didem msnnin varmi

    By Anonymous Anonymous, at 3:48 AM  

  • sen kimsin lan kabadayı bozması (lafım baba__polat psikopatına)bu ülkeyi bu hale sokanlar zaten sizin gibi gerizekalılar,sizin gibi salaklar yüzünden benim kardeşim öldü niye öldü biliyomusun sadece bir grup salağın ben polatım , ben deli yürekteki bilmemneyim hangisi daha güçlüdür gibi salakça bi kavvgadan çıktı.hee bide didem ve sizin gibi saf kızlar bakın kızlar bir dizi oyuncusuna aşık oldunuz tamam anladık ama hayat bööle geçmezki bide bakmışın yılların uçup gitmiş ( neden ? )çünkü bir dizi kahramanına platonik aşık oldun ama bunun sonu yok kızlar.Bakın bu laflarımı hiç takmııcanızı adım gibi biliyorum ama olsun hiç olmassa şu ülkedeki bazı salaklara haddini bildirdimya o bana yeter.

    By Anonymous Anonymous, at 10:13 AM  

  • polat alemdar yüzüğünü takmakla bişey olmaz.hepsi yalandır. kıskançlıktan böle bişey atmışlar ortaya alakası bile yok çok saçma

    By Anonymous Anonymous, at 6:35 AM  

  • polat alemdar kabadayı degıldır. egerkı vatan uguruna canını feda eden varsa o ana vatan evladıdır. kım kı onu kabadayı veyakut mafia gozu ıle bakarsa allah sahıdımdır,aldıgım nefesde ıkı gozunude ben cıkartırım. serfsızlıgın alemı yok

    By Anonymous Anonymous, at 12:10 PM  

  • Baskı yapıyosa yarım numar büyüğünü alırsın.dangoloşlar.bişey bildikleri yok kuru sıkıyolar işte.

    By Blogger Unknown, at 9:52 AM  

  • Onuda geçtim niye görmeyi duymayı yada beynin herhangi bi yerini değilde sadece kısırlığı etkiliyomuş. Osuruktan teyyare selam söylen o yare...

    By Blogger Unknown, at 9:54 AM  

Post a Comment

<< Home