Necati Şaşmaz - Polat Alemdar





Tuesday, September 12, 2006

Necati Şaşmaz Reklam Filmi İçin 2 Milyon Dolar Alacak

Polat Alemdar'a reklam anlaşması karşılığında tam 2 milyon dolar! Ancak bir şartla!

Kurtlar Vadisi'nin Polat'ı Necati Şaşmaz'a 2 milyon dolar veren Crispino firmasının Şaşmaz'a bir şartı var. İşte o anlaşma!
Erkek giyim markası Crispino reklam anlaşması yaptığı Kurtlar Vadisi'nin Polat'ı Necati Şaşmaz'a 2 milyon dolar verdi. Şaşmaz'a başka marka yasak!.

Tüm koleksiyonunu yenileyip kadın giyimine de giren Akdaş Group'a bağlı Crispino, 2 yıllık reklam anlaşması yaptığı Necati Şaşmaz'a 2 milyon dolar, manken Nefise Karatay'a ise 400 bin dolar ödeyecek. TAKVİM'in sorularını cevaplandıran Akdaş Group Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Akdaş, Şaşmaz'ı Anadolu'ya hitap eden Crispino markasıyla uyum sağladığı için seçildiğini söyledi. Genel Müdür Fatih Akdaş ise şu açıklamayı yaptı: Anlaşmanın bütçesi 9 milyon dolar. Fotoğraf çekimleri için Armani, Gucci gibi markaların fotoğrafçıları geldi. Eylül'ün ilk haftasında reklamlar başlayacak. Crispino olarak 12'si yurtdışında 67 mağazamız var. 6 ay içinde 12 prestij mağazası daha açacağız. Amacımız global bir marka olmak. 1,5 yılda bin 500 istihdam açtık. 10 yıl içinde 5 bin çalışana ulaşmayı hedefliyoruz."

Necati Şaşmaz
Polat Alemdar

1 Comments:

  • askim bence o paraya layiksin.sen bi supersin.sana asigim bi tanem.

    By Anonymous Anonymous, at 3:33 AM  

Post a Comment

<< Home